Skip to main content

  • websites die je goed
    vindt!

  • toegankelijk mooie websites

  • voor mkb & freelancers

  • wordpress & joomla!

wordpress of joomla! website laten maken

idots is een persoonlijk webdesign bureau in Den Haag

Wilt u een nieuwe WordPress of Joomla! website laten maken, restylen of omzetten met een aantrekkelijke uitstraling, goed zichtbaar op zowel pc, laptop, mobiel en tablet? En eentje waarmee u nauwelijks bezig bent met het beheer of onderhoud (updaten) van uw WordPress of Joomla! website of nieuwsbrief. U weet niet hoe te beginnnen en webteksten schrijven is misschien ook niet uw sterkste kant. En niet onbelangrijk, ook nog eens een website die goed vindbaar is in Google? Dan bent u bij het juiste webdesign bureau beland. U kunt online met mij communiceren, maar u bent ook van harte welkom in mijn informele webstudio in het Zeeheldenkwartier te Den Haag. Mail of bel voor de mogelijkheden.

WordPress - is het meest bekende Content Management Systeem; een eenvoudig en gebruikersvriendelijk systeem. Als u niet al te hoge eisen stelt aan de functionaliteiten van uw website, is WordPress zeer geschikt. Functionaliteiten zoals een fotogallery of slideshow zijn geen probleem in WordPress.

Joomla! - is een betrouwbaar en krachtig systeem, u kunt aan verschillende gebruikers individuele rechten verlenen om uw site te beheren. Joomla! is modulair opgebouwd en is daardoor goed uitbreidbaar met handige en leuke extensies. Joomla! websites kunnen ten opzichte van WordPress websites, meer complexere functionaliteiten aan.