Spieken bij de Wordpress buren / concurrenten

Heb je een Wordpress website gezien en dat is nou precies wat jij ook wilt? Niet alleen de uitstraling maar ook de functionaliteiten?

Ga dan naar deze site arrow down

WordPress Theme Detector

  1. Type de url van die site in
  2. En je krijgt een overzicht van de meeste onderdelen die geinstalleerd zijn op die website. Van template tot aan plugins.
  3. Ook zie je het hostingbedrijf van de website
  4. Keywords en informatie van backlinks tref je hier ook aan. Alleen ze moeten toch ook ergens aan verdienen. Dus vind je hier een selectie van. Wil je meer informatie dan kan dit via een betaalde versie.
  5. Pas op voor reclame, dat je niet denkt wat een mooie template. Ik ga dit aanschaffen. Want soms willen ze bijvoorbeeld een reclame zoals Divi er tussen plaatsen.

Wordpress basis beheer met Elementor

Een Wordpress website heeft net zoals een Joomla! site een backend/administrator. Op de beginpagina in de backend/administrator vind je het dashboard. Hier vind je een overzicht van o.a.: aantal berichten die je hebt geplaatst met datum van plaatsing, aantal pagina's dat je website beslaat, aantal reactie's, Zo kun je in één oogopslag  zien hoeveel berichten je hebt geplaatst, uit hoeveel pagina’s de website bestaat, hoeveel reacties er zijn achtergelaten en ga zo maar door..

Via het dashboard, aan de linkerzijde kun je grotendeels de site beheren. Ook kan een website een elementor bevatten. Dit is een paginabouwer-plugin waarmee je je hele website middels een drag & drop-editor (met een muisklik een element kunt kiezen en slepen naar de gewenste positie) in elkaar kunt zetten.
Je pagina kun je opbouwen met secties, welke verschillende elementen kunnen bevatten; van tekst tot aan een kalender. Deze kun je geheel stylen. Maar wil je bijvoorbeeld een kalenderplugin gebruiken om events te beheren, dan gaat dat via het standaard Wordpress dashboard en niet via Elementor.

Lees meer

  • 1
  • 2

website laten maken in den haag

wordpress of joomla

 

 

MAIL ONS

 

idot logo trans