NIEUWSBRIEF AANBIEDING  

Meldt u een nieuwe klant aan, waarvoor wij de nieuwsbrief minimaal halfjaarlijks kunnen verzorgen,
dan ontvangt u de nieuwsbriefmodule van ons gratis.
Vraag naar de mogelijkheden.

Met een nieuwsbrief kunt u uw klanten, clienten, leden of aankomende abonnees goed bereiken en beter informeren. Want als men geinteresseerd is in u of uw product / dienstverlening, gaat men immers niet elke keer uw site checken om te bekijken of u inmiddels al iets nieuws op uw site heeft geplaatst. Daarom is een nieuwsbrief, zeer lucratief.

Wij kunnen aan uw Joomla / Wordpress website een nieuwsbrief extensie koppelen en custom inrichten. De website kunnen we voorzien van een helder inschrijfblokje, zodat men zich kan aanmelden voor uw nieuwsbrief. Deze aanvraag wordt dan automatisch opgenomen in uw abonneelijst.
Wilt u ook een template voor uw nieuwsbrief, dan maken we deze graag voor u. Een template is een soort digitaal briefpapier.

Hierna kunt u zelf uw nieuwsbrief vullen met tekst en beeldmateriaal. Maar pas op met het zelf opmaken van een nieuwsbrief. HTMl voor nieuwsbrieven is gecompliceerder dan bij websites. De diverse emailsoftware (Gmail, Outlook, Thunderbird, mac mail) vertalen op hun eigen manier weer de HTMl code. Zo kan de nieuwsbrief bij de ene geadresseerde er netjes uit zien, terwijl het door iemand met een ander mailsoftware schots en scheef ontvangen kan worden.

Daarom adviseren we u om dit uit te besteden. Maar is niet noodzakelijk als u precies weet wat u wel en niet kunt doen. Mocht u dit lastig vinden of geen tijd hebben om uw nieuwsbrieven op te maken en te versturen, dan verzorgen wij dit graag voor u. Ook kunnen wij geschikt beeldmateriaal voor u uitzoeken en uw teksten redigeren. U hoeft ons dan alleen de teksten te sturen en uw wensen door te geven.

Afhankelijk van onze onderlinge afspraak en de frequentie van de nieuwsbrief, kunnen we een vaste prijs afspreken.

website laten maken in den haag

wordpress of joomla

 

 

MAIL ONS

 

idot logo trans