Joomla versus Wordpress

Wij bouwenwebsites in Joomla!
EN IN WORDPRESS

joomla-vs-wordpress-klein

Joomla

Joomla! is een vrij, opensource-contentmanagementsysteem. Joomla! is geschreven in PHP en werkt met een MySQL of (sinds versie 2.5) MS SQL-database. Joomla! heeft functies als het cachen van pagina's, RSS-feeds, printversies van pagina's, nieuwsflitsen, blogs, fora, opiniepeilingen, kalender, zoeken en taalinternationalisatie. bron Wikipedia

In tegenstelling tot Wordpress kun je met Joomla ook grotere websites bouwen. En hoef je je niet te beperken tot de standaard functionaliteiten. Ook zijn de pagina's dynamischer dan een Wordpress site.

Met een Joomla systeem kunt u zonder veel technische kennis gegevens geheel van teksten, afbeelding, audio, formulieren en extensie's beheren. Terwijl u de site leest kunt u gelijk een pagina met tekst of plaatjes aanpassen. U kunt gedeeltes van de Joomla website toewijzen aan (groepen) gebruikers met het recht om artikelen te schrijven, bewerken, publiceren en/of verwijderen.
Joomla beschikt over duizenden extensies die u de mogelijkheid bieden om uw website te voorzien van talloze functionaliteiten.

Wordpress

Wordpress staat In Wikipedia encyclopedia omschreven als een vrije weblog-software. Dit zegt eigenlijk al genoeg: Wordpress is het meest geschikt voor Blogs. Dat wil niet zeggen dat het niet inzetbaar is voor websites. Maar we bouwen alleen Wordpress websites, zolang de functionaliteiten van de website eenvoudig zijn en zullen blijven. Want als u beslist om in de toekomst uw website uit te breiden met mooiere, betere en onderscheidende functionaliteiten dan zal u bij een Wordpress uiteindelijk duurder uit zijn, omdat er dan eerder programmeerwerk bij komt kijken.

JOOMLA VERSUS WORDPRESS

Wij bouwen het liefst in Joomla omdat er veel meer mogelijkheden zijn dan Wordpress.

 

Wilt u een Joomla of wordpress Blog?
We kunnen je hierbij helpen


 

Bij ons kunt u binnen 1 week

 

uw website laten maken!

 

MAIL ONS

 

idot logo trans