Skip to main content

Nieuwsbrief maken

 

  NIEUWSBRIEF AANBIEDING  

U ontvangt korting als u een nieuwe klant aanmeldt

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Met een nieuwsbrief kunt u uw klanten, cliënten, gasten, leden of aankomende abonnees goed bereiken en beter informeren. Want als men geïnteresseerd is in u of uw product / dienstverlening, gaat men immers niet elke keer uw site checken voor nieuwe informatie. Daarom is een nieuwsbrief, zeer lucratief.

Wij kunnen aan uw Joomla! / WordPress website een nieuwsbrief plugin/extensie koppelen en custom inrichten. De website kunnen we voorzien van een helder inschrijfblokje, zodat men zich kan aanmelden voor uw nieuwsbrief. Deze aanvraag wordt dan automatisch opgenomen in uw abonneelijst.
Wilt u ook een template voor uw nieuwsbrief, dan maken we deze graag voor u. Een template is een soort digitaal briefpapier.

Hierna kunt u zelf uw nieuwsbrief vullen met tekst en beeldmateriaal. Mocht u dit lastig vinden of geen tijd hebben om uw nieuwsbrieven op te maken en te versturen, dan verzorgen wij dit graag voor u. Ook kunnen wij geschikt beeldmateriaal voor u uitzoeken en uw teksten redigeren. U hoeft ons dan alleen de teksten te sturen en uw wensen kenbaar te maken.

Afhankelijk van onze onderlinge afspraak en de frequentie van de nieuwsbrief, kunnen we een vaste prijs afspreken.