website design DEN HAAG

Heeft u een bedrijf, dan kunt u bijna niet meer zonder een website. Met een persoonlijke aanpak, kan idots voor u uw website design realiseren (vormgeving & techniek). En mocht u nog geen concrete idee├źn over uw nieuwe of vernieuwde website hebben, dan adviseert idots u hier graag over. Het bouwen, vormgeven, opmaken of restylen van uw website kunt u geheel aan ons overlaten.

Of u nou een nieuwe website wilt of uw huidige website wilt restylen, alles is mogelijk.

Nieuwe website
Op basis van: uw wensen + ons advies + uw logo en huisstijl wordt uw website opgemaakt en ingericht (design & techniek). Als de website gereed is, heeft u een werkende website met een webbeheersysteem, CMS (Content Management Systeem). Na oplevering is de website van u!

Restyling
Maar misschien heeft u al een website en wilt u uw website alleen laten opfrissen. Een website laat u restylen wanneer bijvoorbeeld: de huidige kleuren, lettertype, menustructuur, gebruikersvriendelijkheid en functionaliteiten niet meer van deze tijd zijn. U bent bijvoorbeeld nog best tevreden over uw content (teksten en plaatjes), maar de rest wilt u op een hoger niveau tillen. Alles is mogelijk.

Belangrijk bij een Website
Een website ontwerpen en bouwen lijkt misschien makkelijk. Maar het ontwerp moet aan een aantal eisen voldoen, zodat uw doelgroep uw site:

  1. vindt ( SEO ; Search Engine Optimization of Search Engine Marketing)
  2. aantrekkelijk vindt (website ontwerp/design)
  3. gebruikersvriendelijk vindt (navigatiemenu)
  4. leesbaar vindt (webteksten en beeldmateriaal)
  5. betrouwbaar vindt (informatie en uitstraling)

idots is gevestigd in Den Haag

Wij maken websites voor klanten door heel Nederland, maar met name in Den Haag, Kijkduin, Scheveningen, Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Het contact website-maken-denhaagwordt meestal via mail en telefonisch gevoerd. Maar u kunt altijd bij idots webdesign in Den Haag langskomen.

Er staat u een zeer informele sfeer te wachten in de bomenbuurt en in het zeeheldenkwartier te Den Haag. U kunt bij ons plaatsnemen op de bank, aan tafel of achter de computer met een lekker kopje nespresso, thee of een sapje. Kortom houdt u van een informeel en persoonlijk contact en wilt u het liefst een no-nonsense webdesign bureau in de stad Den Haag, dan moet u zeker contact met ons opnemen.

Wij maken Joomla en Wordpress websites, nieuwsbrieven en we houden ons heel vaak bezig met SEO (zoekmachine optimalisatie). Nieuwe klanten komen vaak bij ons voor een nieuwe website of vindbaar maken van hun huidige website. Vaste klanten trekken vaak bij ons aan de bel voor: updates, beheer, redigeren en opmaak van nieuwsbrief, uitbreiding site en SEO. Maar u kun ook gerust vrijblijvend contact met ons opnemen voor een Joomla of Wordpress vraagje.

website laten maken in den haag

wordpress of joomla

 

 

MAIL ONS

 

idot logo trans