web SITE & CONCEPT

Met een website kunt u alle kanten op. Van een basis website tot een complexe website. Een uniek concept of een digitaal visitekaartje. Het uitgangspunt is dat uw website (de uitstraling en de informatie) de doelgroep aanspreekt, dat de informatie snel op een eenduidige wijze wordt gevonden, dat de informatie interessant blijft en dat de techniek goed werkt.

Het maken van een website vergt een totaal andere aanpak dan drukwerk. Bij websites gaan structuur, vorm, tekst en techniek hand in hand en kunnen dus niet zonder elkaar.

Uw doelgroep (lees internetbezoeker) moet u vinden en niet andersom. En als u eenmaal gevonden bent, moet u direct de aandacht van de bezoeker vasthouden; de eerste seconden zijn erg belangrijk. Eenmaal weg = Blijvend weg!

"Een website moet de bezoeker op een heldere wijze informeren, inspireren en prikkelen. Waarbij op een natuurlijke en logische wijze door een site genavigeerd kan worden, zonder de weg kwijt te raken."

Een website kunt u (laten) maken zoals u wilt. U kunt kiezen voor een dynamische website met een overkill aan grafische elementen en één en al interactiviteit. Maar heeft u zich al afgevraagd of uw doelgroep hierop zit te wachten? En wist u dat dit ten koste zou kunnen gaan van de performance en de vindbaarheid? Voor het ene bedrijf is de website een visitekaartje en voor het andere bedrijf moet een website veel meer dan dat bieden.

Samen met u kunnen we kijken wat voor invulling uw website nodig heeft.

idots zorgt er voor dat uw website een passende en doeLgerichte
look & feel krijgt met een duidelijk navigatiestructuur.

website laten maken in den haag

wordpress of joomla

 

 

MAIL ONS

 

idot logo trans