Skip to main content

website design DEN HAAG

Heeft u een bedrijf, dan kunt u bijna niet meer zonder een website. Met een persoonlijke aanpak, kan idots voor u uw website design realiseren (vormgeving & techniek). En mocht u nog geen concrete ideeën hebben over uw nieuwe of vernieuwde website, dan adviseert idots u hier graag over. Het bouwen, vormgeven, opmaken of restylen van uw website kunt u geheel aan ons overlaten. Wij maken websites in WordPress en Joomla!


Nieuwe website

Op basis van: uw wensen, onderzoek, ons advies en uw logo & huisstijl wordt uw website opgemaakt en ingericht (design & techniek). Bij dit proces verzamelen we de content voor uw website, waaronder tekst, afbeeldingen, video's en andere media.
 
Onze diensten gaan verder dan alleen het creëren van visueel aantrekkelijke websites. Een sterke online aanwezigheid is ook vaak van belang en daarom bieden we ook SEO-tekstschrijven en redigeren aan. idots is bedreven in het optimaliseren van webcontent voor zoekmachines en draagt zorg voor vakkundige teksten. Hiermee helpen we onze klanten niet alleen om op te vallen met aantrekkelijk ontworpen websites, maar ook om hun doelgroep effectief te bereiken en te boeien in de wereld van online zakendoen.
 
Het uiteindelijke doel is om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook effectief is in het bereiken van de gestelde doelen en het overbrengen van de merkidentiteit van het bedrijf of de organisatie.
Als de website gereed is, heeft u een werkende website met een webbeheersysteem, CMS (Content Management Systeem). Na oplevering is de website helemaal van u!
 

Restyling

Maar misschien heeft u al een website en heeft uw site alleen een opfrisbeurt nodig. Een website laat u restylen wanneer bijvoorbeeld: de huidige kleuren, lettertype, menustructuur, gebruikersvriendelijkheid en (SEO) functionaliteiten niet meer van deze tijd zijn. Het kan zijn dat u nog best tevreden bent over uw content (teksten en plaatjes), maar meegaan met de tijd is beter voor de vindbaarheid en aantrekkelijke weergave voor uw doelgroep.
 
 1. Verouderd ontwerp: Als uw website er verouderd uitziet en niet meer voldoet aan de moderne ontwerptrends, kan het tijd zijn voor een restyling om een frisse en hedendaagse uitstraling te krijgen.
 2. Responsiviteit en mobielvriendelijkheid: Als uw website niet goed werkt op mobiele apparaten of niet responsief is, kan dit een negatieve invloed hebben op de gebruikerservaring. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je website mobielvriendelijk is.
 3. Slechte prestaties: Als uw website langzaam laadt of technische problemen ondervindt, zoals fouten of vastlopers, kan een restyling nodig zijn om de prestaties te verbeteren.
 4. Rebranding: Wanneer uw bedrijf een rebranding ondergaat, zoals een nieuw logo, een nieuwe naam of een verandering in bedrijfsdoelen, moet uw website worden bijgewerkt om de nieuwe branding en boodschap weer te geven.
 5. Verbeterde functionaliteit: Als uw nieuwe functies of mogelijkheden aan uw website wilt toevoegen, zoals een e-commerceplatform, een blog, een boekingsysteem, enz., kan een restyling nodig zijn om deze functies te integreren.
 6. Verbeterde gebruikerservaring: Als uw feedback hebt ontvangen van gebruikers dat de navigatie of bruikbaarheid van uw website problematisch is, kan een restyling worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren.
 7. SEO-optimalisatie: Als uw website niet goed presteert in zoekmachines, kan een herontwerp helpen om de SEO-vriendelijkheid te verbeteren en uw online zichtbaarheid te vergroten.
 8. Concurrentie en markttrends: Als uw concurrenten modernere websites hebben of als er nieuwe trends in webdesign zijn die je wilt benutten, kan een restyling helpen om bij te blijven in de markt.

In het kort op een rijtje

Een website ontwerpen en bouwen lijkt misschien makkelijk. Maar het ontwerp moet aan een aantal eisen voldoen, zodat uw doelgroep uw site:

 1. vindt ( SEO ; Search Engine Optimization of Search Engine Marketing)
 2. gebruikersvriendelijk vindt (performance, opmaak, navigatie, functionaliteiten)
 3. leesbaar en duidelijk vindt (webteksten, opmaak, beeldmateriaal, linkbuilding)
 4. betrouwbaar vindt (informatie en uitstraling)
 5. aantrekkelijk vindt (alle factoren hierboven , inclusief de lay-out)

Met een website kunt u alle kanten op. Van een basis website tot een complexe website. Een uniek concept of een digitaal visitekaartje. Het uitgangspunt is dat uw website (de uitstraling en de informatie) de doelgroep aanspreekt, dat de informatie snel op een eenduidige wijze wordt gevonden, dat de informatie interessant blijft en dat de techniek goed werkt.

Het maken van een website vergt een totaal andere aanpak dan drukwerk. Bij websites gaan structuur, vorm, tekst en techniek hand in hand en kunnen dus niet zonder elkaar.

Uw doelgroep (lees internetbezoeker) moet u vinden en niet andersom. En als u eenmaal gevonden bent, moet u direct de aandacht van de bezoeker vasthouden; de eerste seconden zijn erg belangrijk. Eenmaal weg = Blijvend weg!

"Een website moet de bezoeker op een heldere wijze informeren, inspireren en prikkelen. Waarbij op een natuurlijke en logische wijze door een site genavigeerd kan worden, zonder de weg kwijt te raken."

Een website kunt u (laten) maken zoals u wilt. U kunt kiezen voor een dynamische website met een overkill aan grafische elementen en één en al interactiviteit. Maar heeft u zich al afgevraagd of uw doelgroep hierop zit te wachten? En wist u dat dit ten koste zou kunnen gaan van de performance en de vindbaarheid? Voor het ene bedrijf is de website een visitekaartje en voor het andere bedrijf moet een website veel meer dan dat bieden.

Samen met u kunnen we kijken wat voor invulling uw website nodig heeft.

idots zorgt er voor dat uw website een passende en doelgerichte look & feel krijgt met
een duidelijke navigatiestructuur.


 

idots is gevestigd in Den Haag

Wij maken websites voor klanten door heel Nederland, maar met name in Den Haag, Kijkduin, Scheveningen, Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Het contact website-maken-denhaagverloopt meestal via mail of telefoon. Maar u kunt altijd van harte welkom bij idots webdesign in Den Haag.

Er staat u een zeer informele sfeer te wachten in de bomenbuurt en in het zeeheldenkwartier te Den Haag. U kunt bij ons plaatsnemen op de bank, aan tafel of achter de computer met een lekker kopje koffie, thee of een sapje. Kortom houdt u van een persoonlijk contact en wilt u het liefst een no-nonsense webdesign bureau in de stad Den Haag, dan moet u zeker contact met ons opnemen.

Wij maken Joomla! en WordPress websites & nieuwsbrieven en we houden ons bezig met SEO (zoekmachine optimalisatie). Nieuwe klanten komen vaak bij ons voor een nieuwe website of vindbaar maken van hun huidige website. Vaste klanten trekken vaak bij ons aan de bel voor: updates, beheer, redigeren en opmaak van nieuwsbrief, uitbreiding site en SEO. Maar u kun ook gerust vrijblijvend contact met ons opnemen voor een Joomla! of WordPress vraagje.