LOW

BUDGET
OPLEVERING
binnen 5 dagen is mogelijk
TEMPLATE
keuze uit 5 templates

WEBBEHEER
middels CMS
exclusief 21% btw.

STARTER

OPLEVERING
ca. 3 weken
TEMPLATE
keuze uit diverse templates

WEBBEHEER
middels CMS
exclusief 21% btw.
STAR
incl. seo!
OPLEVERING
mogelijk binnen 4 weken
TEMPLATE
keuze uit diverse templates
aangepast in uw huisstijl
WEBBEHEER
middels CMS
exclusief 21% btw.

CUSTOM

OPLEVERING
vanaf 4 weken
TEMPLATE
maatwerk template op basis van uw wensen
WEBBEHEER
middels CMS
exclusief 21% btw.

web SEO

"SEO (Search Engine Optimization) oftewel zoekmachine optimalisatie is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en). Aangezien een vermelding in die organische (normale onbetaalde) resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachine adverteren". bron Wikipedia

idots verzorgt SEO van A tot Z
en maakt uw website vindbaar in Google voor uw doelgroep

check onze SEO portfolio

Als u wilt dat uw website gevonden wordt door uw doelgroep, zal uw website daarop ingericht moeten worden. Voor het vaststellen van het  zoekmachine optimalisatie tarief wordt eerst een SEO scan uitgevoerd. Na goedkeuring van de offerte worden de volgende SEO Steps uitgevoerd en/of geadviseerd:

  1. korte onderzoek concurrentie
  2. juiste keuze domeinaam
  3. vormgeving
  4. tekstinhoud en –structuur
  5. technische aspecten
  6. metatag en trefwoorden
  7. aanmelding bij andere relevante sites (backlinking)
  8. actualisatie aanmelding
  9. updaten website

Metatag

Een metatag (title, description, keywords) is een korte omschrijving van de website met daarbij enkele steekwoorden. Je kunt het zien als een soort visitekaartje. Het is een must voor de weergave in de browser (dus ook zoekmachines) en de vindbaarheid bij zoekmachines (zoals Google). De metatag kun je ook weer gebruiken als basis voor je webteksten.

Middels een Quickscan definieert idots een metatag, door geschikte trefwoorden samen te stellen aan de hand van analyse en onderzoek. Daarbij worden relevante concurrenten ook onder de loep genomen. Het is echter geen garantie dat je goed scoort in de zoekmachines (lees goed gevonden gaat worden). Voor een uitgebreide SEO komt echter veel meer bij kijken, zie hierboven de SEO Steps.

Weergave metatag in Browser en Google

idots-google.png

dodo1


Metatags geven extra informatie over een webpagina en zijn opgenomen in de broncode van een website; dit zie je niet. Maar kun je in je Internet Explorer browser opvragen door in je browser te klikken op  > "beeld" en dan  > "bron." Deze tags worden door browsers en zoekrobots gebruikt om informatie over de HTML-pagina te verzamelen.

dodo2


Title

De title vindt u terug in de grijze of blauwe balk bovenaan een website in uw internetbrowser. Deze opgegeven title wordt in zoekmachines zoals Google getoond. Maak de title dan ook kort en verwerk de juiste trefwoorden er in.

Description
Met deze tag weet de zoekmachine welke korte omschrijving hij moet tonen wanneer het adres van de website wordt weergegeven. Deze mag maximaal 150 tekens bevatten.

Keywords
Dit zijn trefwoorden die u het beste kunt opnemen in de metatag. Dit wordt niet gezien door de internetbezoeker, maar wel begrepen door zoekmachines die de website gaan indexeren. Deze trefwoorden kunt u het beste ook in uw webteksten opnemen.

Als de internetbezoeker één van uw trefwoorden of een combinatie hiervan op een zoekmachine invoert, dan is de kans groter dat de website wordt getoond in de resultaten. De positie hiervan is erg afhankelijk van de soort zoekmachine, het aantal bedrijven die hetzelfde aanbieden en de mate dat uw website is gelinkt aan andere sites. U kunt het beste maximaal 25 keywords opnemen. 

Weergave metatag in Paginabron

metatag

Websites kun je op internet zien, doordat de browser (Internet Explorer, FireFox, Safari, e.d.) de broncode (ook wel paginabron genoemd) omzet naar een leesbare pagina. De paginabron bestaat uit: HTML- of XHTML-code. Hierboven ziet u hoe de Metatage in de broncode er uit ziet.

Aanmelden

Naast de inrichting van uw site, is het ook beter om uw site bij relevante sites aan te melden. Het aanmeldproces is voor elke site weer anders; 1) standaardformulier invullen, 2) e-mail versturen 3) aanmelding acitveren 4) deelname aan discussiegroepen (forums), 5) teruglinking en/of 6) nabellen.

Om vindbaar te blijven, raden wij aan om na enkele maanden het aanmelden te herhalen.

website laten maken in den haag

wordpress of joomla

 

 

MAIL ONS

 

idot logo trans