Vindbaarheid website

Wat betekent vindbaarheid van uw website

Uw website staat misschien wel in Google, maar waar? U wilt snel vindbaar zijn, omdat u weet dat als u zelf zoekt naar een product of dienst, u ook meestal hooguit de eerste 4 pagina's van Google bekijkt.
U wilt met uw website hoger in Google.

Goed gevonden worden, betekent: dat uw doelgroep of potentiele klanten u snel vinden op het World Wide Web, door te zoeken in Google met de door hun logisch bedachte trefwoorden of trefwoord combinaties.

Door welk bureau moet u uw zoekmachine optimalisatie laten verzorgen?

Ach, daar kunnen wij kort over zijn … hoe bent u op deze site gekomen?
Waren wij goed vindbaar? Dat zegt toch al genoeg over onze Google Keywords en over de inrichting van onze website.
U kunt uw SEO met een gerust hart aan idots overlaten.

SEO-vindbaarheid-website

Hoe zorgen wij ervoor dat u hoog in zoekmachines komt?

Iedereen wil bovenaan staan in de zoekmachines. Dus wij kunnen absoluut niet gararanderen dat u bovenaan staat met een bepaald trefwoord. Wij kunnen er wel voor zorgen dat u hoger in de zoekmachines terecht komt. Het ligt helemaal aan uw product en concurrentie hoe uw pageranking is. Pagerank is een methode om pagina's op internet te ordenen naar belang.

 1. Huidige zoekmachine vindbaarheid analyse
 2. Website analyse
 3. Zoekwoorden analyse
 4. Concurrentie analyse
 5. Technische inrichting
 6. SEO vriendelijke content
 7. SEO extensie (installatie en inrichting)
 8. Promotie (linkbuilding)

Tarieven hoger in Google

Tarieven SEO, vindbaarheid website, zoekmachine optimalisatie, hoger in Google, zoekmachine optimalisatie, hoog in zoekmachines

Zoekmachine Offerte & Tarieven

Dit zijn de (2016) tarieven van idots voor SEO (Search Engine Optimization), oftewel zoekmachine optimalisatie van uw Joomla! of Wordpress site. Al deze onderdelen zijn nodig, om uw site beter vindbaar te maken via Google. Maar garanties dat u heel hoog gaat scoren kan geen enkel SEO-bedrijf u geven. Zie voor een greep uit onze uitgevoerde SEO-opdrachten onze portfolio

Het betreft geen SEA (Google Adwords campagne) maar dat uw site op organische wijze (niet middels advertentie’s) hoger in Google komt. Als u eenmaal een goede positie in Google op “natuurlijke” wijze heeft verworven dan moet deze ook behouden worden. De site zullen we dan ook maandelijks opnieuw bekijken en opnieuw bijstellen.

U ontvangt van idots een beknopte rapportage. Daarnaast kunt u na ca. drie maanden het resultaat zien in uw statistieken; een statistiekenprogramma wordt meestal gratis aangeboden door uw provider.

Na een half jaar zal idots de pageranking evalueren en indien noodzakelijk de SEO-aanpak bijstellen c.q. uitbreiden. idots is 3 kwartalen continue in beweging om voor u een hoge positie proberen te verwerven. Van u wordt ook verlangd om adviezen, die niet door idots worden uitgevoerd, ter harte te nemen en uit te voeren.

SEO = SAMENSPEL


SEO tarieven / kosten zoekmachine optimalisatie bij een Joomla! website is al vanaf € 700,- exclusief BTW per maand. Starters kunnen in aanmerking komen voor een no-cure-no-pay basis; naast een vast bedrag van € 350,- exclusief BTW, betaalt u extra voor elke aanmelding die u ontvangt via uw contactformulier.

Voor meer informatie over no-cure-no-pay basis ten behoeve van SEO, kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen.

Tarief is afhankelijk van:

 • huidige vindbaarheid
 • huidige linkbuilding
 • concurrentie
 • website inrichting
 • website kwantiteit
 • aantal trefwoorden waarop gevonden moet worden
 • uitvoering van de gehele offerte of een gedeelte daarvan


Met een SEO scan kunnen we een nauwkeuriger offerte aanbieden. Voor een scan betaalt u € 175,- exclusief BTW, maar dit krijgt u terug als u de SEO-opdracht door ons laat uitvoeren.


De SEO Scan is een beknopt vooronderzoek om te inventariseren wat ondernomen moet worden om uw site SEO vriendelijker te maken. U krijgt voor deze Scan: een gerichte prijs.


 

SEO VOORONDERZOEK

 • scan inrichting site
 • huidige vertegenwoordiging in Google
 • analyse concurrentie

SEO INRICHTING

Metatag & Content

 • Metatag omschrijving
 • Content en Navigatie inrichting. Wij zullen bijvoorbeeld uw huidige teksten in zoekmachine vriendelijke teksten omzetten
 • Technische Joomla! website inrichting
 • SEF (Search Engine Friendly Urls); dit geldt bij een Joomla! website

Joomla-SEO Extensies

 • Installatie
 • Configuratie

Aanmelden site (linkbuilding) - gegevens blijven in bezit van idots
Bij relevante website (o.a. directories, zoekmachines)

 • inventarisatie
 • aanmelding
 • nazorg

 

Extra op de offerte. Het volgende moet zeker ook - vakkundig - worden uitgevoerd:
SEO Webteksten per A4 (ca. 200 karakters)*

 • schrijven
 • redigeren

* Dit kunt u ook zelf uitvoeren. idots zal u hiervoor instructies geven.

website design DEN HAAG

Heeft u een bedrijf, dan kunt u bijna niet meer zonder een website. Met een persoonlijke aanpak, kan idots voor u uw website design realiseren (vormgeving & techniek). En mocht u nog geen concrete ideeën over uw nieuwe of vernieuwde website hebben, dan adviseert idots u hier graag over. Het bouwen, vormgeven, opmaken of restylen van uw website kunt u geheel aan ons overlaten.

Of u nou een nieuwe website wilt of uw huidige website wilt restylen, alles is mogelijk.

Nieuwe website
Op basis van: uw wensen + ons advies + uw logo en huisstijl wordt uw website opgemaakt en ingericht (design & techniek). Als de website gereed is, heeft u een werkende website met een webbeheersysteem, CMS (Content Management Systeem). Na oplevering is de website van u!

Restyling
Maar misschien heeft u al een website en wilt u uw website alleen laten opfrissen. Een website laat u restylen wanneer bijvoorbeeld: de huidige kleuren, lettertype, menustructuur, gebruikersvriendelijkheid en functionaliteiten niet meer van deze tijd zijn. U bent bijvoorbeeld nog best tevreden over uw content (teksten en plaatjes), maar de rest wilt u op een hoger niveau tillen. Alles is mogelijk.

Belangrijk bij een Website
Een website ontwerpen en bouwen lijkt misschien makkelijk. Maar het ontwerp moet aan een aantal eisen voldoen, zodat uw doelgroep uw site:

 1. vindt ( SEO ; Search Engine Optimization of Search Engine Marketing)
 2. aantrekkelijk vindt (website ontwerp/design)
 3. gebruikersvriendelijk vindt (navigatiemenu)
 4. leesbaar vindt (webteksten en beeldmateriaal)
 5. betrouwbaar vindt (informatie en uitstraling)

idots is gevestigd in Den Haag

Wij maken websites voor klanten door heel Nederland, maar met name in Den Haag, Kijkduin, Scheveningen, Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Het contact website-maken-denhaagwordt meestal via mail en telefonisch gevoerd. Maar u kunt altijd bij idots webdesign in Den Haag langskomen.

Er staat u een zeer informele sfeer te wachten in de bomenbuurt en in het zeeheldenkwartier te Den Haag. U kunt bij ons plaatsnemen op de bank, aan tafel of achter de computer met een lekker kopje nespresso, thee of een sapje. Kortom houdt u van een informeel en persoonlijk contact en wilt u het liefst een no-nonsense webdesign bureau in de stad Den Haag, dan moet u zeker contact met ons opnemen.

Wij maken Joomla en Wordpress websites, nieuwsbrieven en we houden ons heel vaak bezig met SEO (zoekmachine optimalisatie). Nieuwe klanten komen vaak bij ons voor een nieuwe website of vindbaar maken van hun huidige website. Vaste klanten trekken vaak bij ons aan de bel voor: updates, beheer, redigeren en opmaak van nieuwsbrief, uitbreiding site en SEO. Maar u kun ook gerust vrijblijvend contact met ons opnemen voor een Joomla of Wordpress vraagje.

website laten maken in den haag

wordpress of joomla

 

 

MAIL ONS

 

idot logo trans